Web Design

Web Design

Serviciile de Web Design se adresează celor care vor să își construiască un site sau care vor o reactualizare sau estetizare a celui vechi.

Pentru un site nou, primul pas este să achiziționezi domeniul (numele site-ului) și serverul de găzduire pe care se vor copia fișierele site-ului. Serverul de găzduire include automat și un server de mail – asta înseamnă că poți avea adrese de email funcționale din momentul în care se activează contul de găzduire, pe loc, chiar înainte de finalizarea site-ului.

Site-urile se construiesc modular. Asta înseamnă că prin serviciile noastre de web design poți avea orice, oricum, oriunde: căsuțe de mesaje, calendar, arhivă, galerii foto și video, formulare de contact, hărți, articole, comenzi online, liste, chat-uri. Poziționate unde dorești, cum dorești, indiferent de dimensiuni, culori sau aspect. Dorești o imagine de fundal? Sau poate un carusel cu articole? Un meniu de altă culoare? Titlul e prea sus? Tot ce trebuie să faci este să ne spui! Cu Web Design BWD, totul este posibil!

Dintre principalele categorii de site-uri, amintim:

  • Blog – un site care prezintă informații sau articole, dintr-un anumit domeniu sau din mai multe domenii, la alegerea clientului. Este des utilizată forma în care cititorii pot intra în discuție cu autorii articolelor, cu deținătorul blogului, sau chiar cu ceilalți vizitatori ai site-ului. Poate fi alegerea perfectă pentru a publica și a face cunoscute diverse proiecte personale, dar nu este de ignorat nici în mediul business, unde poate fi inclus ca modul în site, pentru transparență, afișarea proiectelor sau produselor, a informațiilor generale sau noutăților din domeniu și pentru o comunicare mai eficientă cu clienții.
  • Site de prezentare – alegerea perfectă pentru promovarea afacerii tale. Poate include o descriere a firmei, o galerie foto cu produsele vândute, cu sediul, depozitul, sau cu membrii echipei, o descriere a serviciilor oferite, localizarea pe hartă sau un formular de contact sau comandă, in funcție de necesități și preferințe.
  • Site corporate – structural asemănător unui site de prezentare, însă realizat la cele mai înalte standarde, potrivit pentru clienții cu cele mai ridicate așteptări. Include elemente constructive, grafice și contextuale personalizate, ce ajută la construirea unei imagini unice, care îți identifică afacerea în mediul online.
  • Magazin online – pentru o afacere care se axează pe vânzarea de produse ca activitate principală, un magazin online este în prezent o necesitate. Clienții tăi au posibilitatea de a vizualiza produsele, împreună cu fotografiile lor, specificațiile tehnice, dimensiuni, caracteristici, manuale de utilizare etc. și de a le achiziționa de la distanță, utilizând diverse metode de livrare și plată.

Ne ocupăm și de mentenanță și întreținere, adică modificările realizabile numai din cod, paginația, dimensiunile diferitelor elemente sau modificarea culorilor, asigurarea disponibilității permanente a site-ului, funcționarea corectă a acestuia sau realizarea backup-ului periodic.

Indiferent de alegerea ta, noi îți înțelegem necesitățile și facem tot ceea ce este necesar pentru a le respecta, din primele momente și până la predarea proiectului finalizat.

• Site la cheie, rapid și profesional
• Site securizat cu actualizările la zi
• Site complet personalizat
• Mail permanent funcțional
• Suport tehnic pe viață