Video și editare video

editare video

Internetul a început ca un mijloc rudimentar de comunicare prin mesaje de tip text, asemănător cu messenger-ul din zilele noastre. Mai târziu au fost introduse interfețele grafice (site-uri) și imaginile, care, în mod deloc surprinzător, sunt utilizate cu mare entuziasm și efect chiar și în zilele noastre. Conținutul video a apărut ceva mai târziu, însă în ultima vreme fenomenul video a luat amploare, conținutul de acest tip fiind din ce în ce mai apreciat de Google sau Facebook.

În ceea ce privește mediul business, conținutul video poate avea multiple utilizări, dintre cele mai diverse: prezentarea echipei, prezentarea activității, prezentarea sediului, a depozitului, a birourilor, prezentarea unor produse sau servicii, a diverselor acțiuni și evenimente, precum și multe altele. Transparența este acum mai importantă ca niciodată – pe o piață suprasaturată de oferte, oamenii vor să știe cu cine lucrează și ce alt mod mai potrivit de a le arăta asta decât printr-o serie de clipuri video care prezintă în detaliu activitatea companiei tale și modul de lucru?

Blue Wave Design vine în ajutorul tău cu servicii complete de înregistrare și editare video. Fie că dispui deja de filmări și vrei să le expui într-un mod profesionist pe site-ul companiei tale, fie că ai doar o idee și ai nevoie de ajutor pentru materializarea ei, BWD te ajută fără ezitare să îți creezi imaginea de care ai nevoie.

Totuși, există niște reguli și excepții, pe care le menționăm în următoarele rânduri:

  • Genul de material filmat la fața locului se rezumă doar la mediul business – nu ne ocupăm de botezuri, nunți, evenimente etc.
  • Pentru editare nu există restricții în funcție de genul materialului video
  • Calitatea materialelor video filmate nu se va ridica la standarde cinematografice, fiind însă mai mult decât suficientă pentru utilizarea în online
  • În funcție de stilul și locația materialului video dorit, este posibil să fie necesară închirierea unor echipamente sau a unor piese de recuzită suplimentare, ce se vor adăuga la costul total al filmării
• Clipuri de prezentare
• Filmări business
• Editare materiale video
• Creare intro/outro