Service imprimante

Service Imprimante

Imprimanta este probabil unul din primele echipamente din birou atunci când vine vorba de probleme ciudate apărute din senin. Ne dă mereu bătăi de cap și aproape de fiecare dată rezolvarea acestor probleme este la fel de neașteptată: de la scoaterea și reconectarea cablului de curent sau deschiderea și închiderea unui capac, până la împingerea sertarului de hârtie în imprimantă cu o forță ce atrage privirile speriate ale celor din jur, iar deznodământul nu este întotdeauna unul fericit – adăugarea unei culori noi pe modelul cămășii nu este un eveniment ieșit din comun atunci când imprimanta cedează.

Deși o parte din aceste probleme pot fi rezolvate rapid sub îndrumarea telefonică a unui specialist, de multe ori este necesară o intervenție la fața locului, sau chiar trimiterea imprimantei în service. Aparent, sunt niște dispozitive destul de simple și asta poate face ca tentația de a încerca o reparație fără ajutor calificat să crească, însă problema poate deveni serioasă destul de repede dacă nu se apelează la o soluție profesionistă de la bun început, ceea ce poate duce la pierderi materiale prin distrugerea unor componente ale imprimantelor sau prin extinderea perioadei de timp în care imprimanta nu va fi disponibilă în birou.

Blue Wave Design se asigură ca toate aceste evenimente să devină de ordinul trecutului. În colaborare cu unul dintre cele mai bune service-uri de imprimante și distribuitor de consumabile, asigurăm continuu mentenanța, diagnoza și depanarea imprimantelor din sediul tău. Piesele înlocuite beneficiază de garanție în mod independent de garanția originală a imprimantei, iar la predarea acesteia se efectuează în mod obligatoriu o probă completă de funcționare.

Pe lângă operațiunile ce țin de mecanismul imprimantelor sau consumabile, BWD se ocupă și cu partea de software a acestora, cum ar fi conectarea și instalarea imprimantelor pe stațiile de lucru, actualizarea driverelor sau a softului imprimantei, administrarea agendei pentru scanarea documentelor, parole, setări, sau soluții de scanare.

• Reparații imprimante
• Consumabile ieftine
• Consumabile și piese de calitate
• Curățare
• Drivere și softuri
• Constatare gratuită nereparabile