Service calculatoare

Suport IT

Mare parte din activitatea Blue Wave Design se concentrează pe mediul de afaceri, dar poți să fii sigur că nu te vom refuza dacă ai nevoie de ajutor cu conexiunea la internet de acasă sau cu calculatorul sau laptopul personal și cauți un service de calculatoare. De multe ori acestea nu beneficiază de ajutorul tehnic sau de protecțiile impuse de mediul business, fie ele hardware sau software și atunci când ceva nu mai funcționează este vorba de obicei despre o situație critică în care nu sunt disponibile alternative, fiind necesară o intervenție cât mai rapidă și corectă.

Spunem “corectă” pentru că, din păcate și cu regret față de faptul că trebuie să menționăm din nou acest aspect, o parte din cei care activează în domeniu aleg să lucreze rapid și necalitativ, mai ales pentru lucrări care aduc foarte puțin profit și necesită un grad de atenție și meticulozitate sporit. Nu sunt deloc rare cazurile în care clienții se întorc acasă cu același defect, cu carcasa distrusă prin utilizarea unor unelte necorespunzătoare pentru demontarea dispozitivului, cu date lipsă, ecrane zgâriate și lista poate continua…

BWD pune accent pe calitate și respect, atât față de client, cât și față de dispozitivul pe care îl reparăm, indiferent că este vorba despre un calculator desktop, un laptop, un telefon sau orice alt fel de dispozitiv. Toți cunoaștem cât de frustrant poate fi să avem niște cheltuieli, însă acest lucru nu trebuie să se reflecte asupra lucrărilor, indiferent de suma încasată. Tocmai de aceea, la Blue Wave Design predarea în service se face numai în baza întocmirii unui proces verbal de predare-primire în care se specifică cu lux de amănunte starea produsului primit și defectul reclamat, precum și soluțiile și metodele de reparație acceptate, astfel încât totul este deja stabilit până la cel mai mic detaliu încă dinainte să părăsești biroul.

• Service persoane fizice
• Înaltă calitate a lucrărilor
• Proces verbal predare/primire
• Diagnoză gratuită cazuri nereparabile
• Acces liber asistare la reparații
• Reparații imprimante