Povestea BWD – cu oameni, pentru oameni

BWD

Deși BWD a fost înființată în anul 2009 ca și societate comercială, membrii echipei din spatele acestui nume au urmat până la finele anului 2014 drumul clasic. Am lucrat atât ca freelanceri, cât și ca angajați în domenii ca IT, Design Grafic, Web Design, Administrare Website, Service, Suport Tehnic și Mentenanță IT, PR, Social Media Marketing, Copywriting sau Jurnalism Online. Aceste experiențe ne-au format profesional și uman.

Am învățat că dincolo de factorul tehnologic și financiar, sunt extrem de importante relaționarea interumană, comunicarea și respectul reciproc. Toate acestea duc la o relație profesională bazată pe încredere și cresc semnificativ șansele de reușită.

În plină criză de profesionalism, calitate, seriozitate și încredere, am refuzat să mai facem parte dintr-un angrenaj defect și am preferat să ne desprindem și să pornim un mecanism nou care să aspire la standardele actuale. Rezolvarea unor situații urgente chiar și în câteva săptămâni, refuzul de a răspunde la telefon și la mailuri, amânarea continuă sau facturarea unor servicii sau produse incomplete, nefuncționale sau la suprapreț, sunt doar câteva exemple concrete pe care suntem mai mult decât siguri că le-ai întâlnit nu doar o singură dată.

Noi considerăm că un astfel de comportament nu își are locul în business-ul românesc. Tocmai de aceea punem bazele unei mișcări ce va avea ca motto expresia “cu oameni, pentru oameni”. Dincolo de orice profit sau beneficiu, business-ul se reduce la relații interumane și respect. Orice mecanism care este pornit făcându-se abstracție de această regulă va fi din start sortit eșecului.

BWD abordează cu seriozitate și profesionalism orice proiect. În cazul serviciilor ce țin de prezența online, venim cu idei originale și creative și ne consultăm la fiecare pas cu clientul, pentru a fi siguri că ceea ce oferim noi este în deplină concordanță cu valorile și nevoile sale pe întreaga durată a proiectului, indiferent dacă este vorba despre o companie privată sau de stat, un ONG sau o persoană fizică. Studiem atent publicul țintă, analizăm concurența, ne documentăm și construim împreună cu cei care apelează la noi cea mai bună strategie pentru atingerea obiectivelor.

Ne aflăm într-o eră în care tehnologia avansează într-un ritm amețitor, iar ceea ce părea înainte doar un moft s-a transformat într-o necesitate. Indiferent dacă oferi servicii ca persoană fizică sau ai o companie, este obligatoriu să fii prezent și online. Fie că vorbim de un site de prezentare, unul corporate sau de un magazin online, ai nevoie de oameni care înțeleg cum funcționează acest sistem și care te pot aduce mai aproape de clienți. Același principiu se aplică și în cazul în care deții un blog și îți dorești să ajungi la cât mai mulți cititori.

Suntem conștienți că ne lansăm pe o piață suprasaturată în Romania, în care, din păcate, mulți profită de pe urma clienților pentru un câștig financiar rapid și facil. Un astfel de exemplu este serviciul de optimizare SEO on page, unde se utilizează tehnici penalizate de Google, care duc doar la o creștere temporară și artificială a traficului pe site, cu consecințe grave pe termen lung. Este redundant să înșirăm o serie de promisiuni, astfel că preferăm să demonstrăm de ce suntem capabili prin fiecare proiect realizat și prin fiecare client mulțumit de serviciile BWD.