Grafică

Grafică

Identitatea grafică are o deosebită importanță în conturarea prezenței online. Sigla, culorile, imaginile, proporțiile elementelor, fonturile, toate au un impact puternic și de lungă durată asupra vizitatorilor.

De multe ori, primul element de grafică ce iese în evidență la vizualizarea oricărui site este sigla, înainte de oricare alte informații sau elemente. O siglă puternică, profesionistă sau o paletă de culori corect aleasă cromatic vor crea un puternic impact pozitiv, la fel cum o siglă cu aspect ieftin sau o paletă de culori stridente și nepotrivite transmit instantaneu senzația de lipsă de seriozitate și profesionalism. Efectul este devastator: în câteva secunde, vizitatorul își îndreaptă atenția spre concurență, fără a avea intenția de a mai reveni vreodată pe site-ul tău.

O grafică executată corect poate spune întreaga poveste a business-ului încă din primele clipe, fără ca vizitatorul să petreacă prea mult timp pentru a găsi informații. O grafică de înaltă calitate vorbește de la sine: “suntem profesioniști și lucrăm la cele mai înalte standarde”.

Printre serviciile de grafică pe care le oferim se numără:

Design de sigle

Siglele și semnăturile din e-mail sunt elemente importante de identitate vizuală. Fiind primul element din cadrul unui e-mail care atrage atenția și de cele mai multe ori incluzând și sigla firmei, semnătura creează de multe ori clientului o primă impresie, mai ales atunci când comunicarea cu clientul este inițiată pe mail.

Grafică pentru site-uri și bloguri

Fie că aveți deja un site sau un blog și sunt necesare mici modificări sau doriți o schimbare majoră de imagine, noi venim în ajutor cu designul grafic pentru icon-uri, bannere, fundaluri, promoții, prezentări, galerii foto și alte componente grafice ale site-ului. Grafica pentru magazine online include editarea fotografiilor de produs.

Social media

Ne aflăm în era socializării online. Pentru că înțelegem cât de importantă este prezența ta în mediul online, îți oferim și servicii de design grafic social: imagini de profil, imagini de fundal sau de eveniment, fotografii pentru postări.

Grafică offline (print)

Chiar dacă importanța promovării în mediul online a cunoscut o creștere considerabilă în ultimii ani, există diverse situații și domenii de activitate pentru care promovarea prin mijloace tipografice reprezintă un segment însemnat din strategia de marketing. Tocmai de aceea, te poți baza pe noi și pentru realizarea grafică a materialelor publicitare și de identitate vizuală, cum ar fi: cărți de vizită, pliante, broșuri, papetărie personalizată, coperte cărți, afișe, bilete pentru evenimente, bannere interior/exterior, postere.

• Sigle, logouri, bannere
• Grafică modernă și captivantă
• Concepte inovatoare
• Identitate vizuală
• Grafică publicitară (interior și exterior)