Articole

articole

Un site, reclamele sau pagina de Facebook nu sunt singurele modalități de a aduce clienți din mediul online și de a îți face afacerea cunoscută. Google apreciază mereu conținutul nou, iar acest lucru poate deschide oportunități extraordinare prin utilizarea unei secțiuni de articole, sau blog, pe site-ul firmei.

Secțiunea de articole sau secțiunea de blog, cum mai este numită, poate conține articole periodice cu informații cum ar fi: noutăți din domeniul de activitate, acțiuni, evenimente, instalări, intervenții, împreună cu galeriile foto ale acestora, informații despre produse sau servicii și multe altele. Actualizarea permanentă a acestei secțiuni cu informație nouă și de interes pentru publicul țintă al afacerii va asigura mereu o poziție superioară a site-ului față de o versiune fără articole de blog.

Prin adăugarea unei secțiuni de articole și actualizarea permanentă a acesteia cu informații, vei primi o bilă albă nu numai de la Google, ci și de la vizitatorii tăi și de la potențialii clienți. Oamenii caută informație nouă, de actualitate, iar dacă își doresc un produs sau un serviciu, vor să știe cât mai multe despre acestea: cum este produs, cum ajunge la ei, cum se utilizează, cum se instalează, cum lucrezi, care sunt tarifele tale și așa mai departe. Niște texte sumare ce nu au mai fost actualizate de la crearea site-ului nu sunt de ajuns – vizitatorii vor deveni dezinteresați rapid.

Printr-o secțiune de blog cu articole, cresc de asemeni șansele de afișare în Google prin mărirea numărului de pagini ale site-ului și a numărului de cuvinte – potențialii clienți îți pot găsi site-ul căutând după oricare din cuvintele aflate în articole. De exemplu, cineva poate fi interesat despre modul de funcționare al unui anumit produs și pentru că a găsit pe site-ul tău articolul care explică acest lucru, se poate decide să cumpere produsul respectiv chiar de pe site-ul tău.

Fie că este vorba despre simpla creare a secțiunii de articole, sau de întreaga administrare a acesteia, inclusiv scrierea completă a articolelor, noi îți înțelegem afacerea și venim cu soluții eficiente pentru promovarea acesteia.

• Scriere articole blog
• Creare articole site
• Subiecte de actualitate
• Antrenarea publicului țintă
• SEO cuvinte cheie