Aplicații web

aplcatii web cloud

Mai mult ca sigur nu doar o dată te-ai gândit dacă nu cumva acel document Excel ar putea fi transformat în ceva mai interesant, mai util și mai ușor de utilizat. Și pe bună dreptate. La început, un tabel în Excel ar putea părea soluția ideală de a nota niște informații, dar în scurt timp situația scapă de sub control: cantitatea de informații crește, fișierul crește și el, căutarea devine mai anevoioasă iar informațiile pot fi pierdute prin coruperea fișierului, pentru că nu a fost niciodată conceput pentru un asemenea scop.

Aplicațiile web (sau cloud) sunt o alternativă mai accesibilă la tabelele Excel sau aplicațiile clasice offline instalate individual pe fiecare calculator. Acestea funcționează la fel ca și un site, instalate pe severul web și pot fi accesate și utilizate direct dintr-un browser, de pe orice calculator sau dispozitiv mobil este nevoie, fără a fi necesar ca pe respectivele calculatoare sau dispozitive să fie instalat vreun software special pentru a utiliza aplicația respectivă. Practic, nu este nevoie decât de un calculator sau un dispozitiv mobil oarecare pentru a putea gestiona niște stocuri, pentru a emite facturi, pentru gestiune financiară sau pentru gestiunea relațiilor cu clienții și nu numai.

Construim aplicațiile web (cloud) într-un mod personalizat, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât fluxul intern de lucru să fie optimizat și fluidizat la maxim. Încercăm pe cât de mult posibil să evităm clasica interfață complet gri cu care unii producători de soft par să insiste atât de mult, deși vremurile lor sunt de mult apuse. Punem accent pe o interfață intuitivă, ergonomică, ușor de folosit, pe explicarea interactivă a funcțiilor, setări pentru personalizare, backup, salvare atât cloud cât și locală a datelor stocate de aplicație și pe multe alte aspecte ce doresc a finisa un produs orientat cât mai mult către necesitățile clientului.

• Aplicații cloud
• Design personalizat unic
• Aplicații de tip CRM
• Utilizare de pe orice dispozitiv
• Funcții nelimitate